Taal en werk

volg ons nu op facebook 

Taal en werk

Om elkaar goed te verstaan, moet je dezelfde taal spreken. Zeker op de werkvloer is dat belangrijk. Een algemene training in Nederlandse taal is dan niet voldoende. Medewerkers moeten ook de vaktaal leren. Graag doen wij een voorstel op maat voor uw bedrijf.

Taal en werk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Voor een goede bedrijfsvoering is het essentieel als alle medewerkers de Nederlandse taal goed beheersen.

Als niet iedereen dezelfde taal spreekt, kan miscommunicatie ontstaan. Een regelmatige Babylonische spraakverwarring verstoort niet alleen de bedrijfsvoering maar beïnvloedt de veiligheid, de kwaliteit, de efficiency én de werksfeer. 

Taal en werk voor elk bedrijf 

Elke organisatie maakt plannen. Bijvoorbeeld om de veiligheid, de duurzaamheid, de kwaliteit of de efficiency te verbeteren. En elk plan, groot of klein, moet gecommuniceerd worden. Hoe vind je draagkracht voor die nieuwe plannen? En ook dan is weer duidelijk dat Nederlandse taal en werk niet zonder elkaar kunnen. Dankzij onze jarenlange ervaring in het bedrijfsleven zijn wij in staat om taalcursussen de juiste vertaalslag te geven voor elk bedrijf.

Cursus Taal en Werk op maat 

Onze docenten spreken letterlijk de taal van de werkvloer. Daar heeft al menige organisatie met buitenlandse werknemers van geprofiteerd.

Wij besteden veel tijd en energie aan het ontwikkelen van taallessen op maat. Wij ontwikkelen graag een taal en werk cursus op maat. Volledig afgestemd op de persoon, de groep, de aard en de wensen van het bedrijf.

Nu een afspraak maken? Mail ons 

Of bel direct met Ria van Loon:
06 - 11 35 36 00 of 0226 - 31 34 42.