Cursusaanbod Taaltrainingen

volg ons nu op facebook 

Taaltrainingen

Een alfabetiseringscursus, inburgering, het staatsexamen NT2 of andere taalcursussen.Bij ons kun je het allemaal volgen. Altijd op je eigen niveau. Ook een combinatie van meer cursussen is mogelijk. Zowel in Alkmaar, Castricum als Heerhugowaard. Wij maken graag een voorstel op maat. 

Nederlandse les in Alkmaar en omgeving 

JAR Opleidingen biedt al jaren Nederlandse les in Alkmaar, Castricum en Heerhugowaard. Je kunt bij ons terecht voor een groot aantal cursussen. Bij ons leer je op je eigen manier. Als cursist sta je bij ons altijd centraal. Dat betekent dat je altijd kunt rekenen op een persoonlijke begeleiding en een persoonlijk lesschema. 

Alfabetisering 

Alfabetisering is er voor iedereen die Nederlands wil leren maar nog niet kan lezen of schrijven. Leer bij ons op een eenvoudige manier Nederlands spreken, schrijven en lezen!
Meer over Alfabetisering  

Inburgering

Ben je nieuw in Nederland? Dan moet je volgens de nieuwe wet inburgeren. Wij helpen je graag bij dat traject met onder meer Nederlandse les in Alkmaar, Heerhugowaard en Castricum.
Meer over Inburgering   

Staatsexamen NT2 

Wil je studeren in Nederland en is Nederlands niet je moedertaal? Dan moet je staatsexamen NT2 doen. Graag bereiden wij jou voor op dit examen. Uiteraard op jouw eigen niveau.
Meer over Staatsexamen NT2 

Andere cursussen en Nederlandse les

Naast de hiervoor genoemde cursussen in Nederlandse les in Alkmaar en omgeving, kun je bij JAR Opleidingen terecht voor: