Header bedrijven 3.1680x400x1

Volg ons nu op

Taaltrainingen op maat

Bedrijfstrainingen

JAR opleidingen, de specialist in taal en werk training voor bedrijven! Bij JAR opleidingen begrijpen wij de waarde van effectieve communicatie op de werkvloer.
Het bevorderen van de taalvaardigheid van uw medewerkers heeft aantoonbaar positieve gevolgen voor uw bedrijf.

  1. Verbeterde communicatie: Een hogere taalvaardigheid leidt tot helderdere en preciezere communicatie tussen teams, wat fouten vermindert en de efficiëntie vergroot.
  2. Interactie met diversiteit: Taalvaardige medewerkers kunnen soepel omgaan met een diverse werkomgeving, wat samenwerking bevordert.
  3. Innovatie en ideeën: Betere taalvaardigheid maakt het eenvoudiger voor medewerkers om ideeën te delen, wat resulteert in creatievere oplossingen en voortdurende verbetering.
  4. .Carrièrekansen: Medewerkers die hun taalvaardigheid ontwikkelen, vergroten hun carrièremogelijkheden, zowel binnen als buiten het bedrijf.

Het verbeteren van taalvaardigheid is een win-winsituatie die niet alleen de prestaties op de werkvloer bevordert, maar ook de toekomst van uw medewerkers versterkt.

Wat doen wij?

Bij JAR Opleidingen helpt onze cursus "Nederlands op de werkvloer" NT2-cursisten bij effectieve communicatie op het werk. We bieden op maat gemaakte, praktijkgerichte trainingen die online, op afstand en zelfs ter plaatse beschikbaar zijn. Onze trainingen voorzien uw medewerkers van de nodige kennis en vaardigheden om overtuigend te communiceren tijdens hun dagelijkse werkzaamheden.

We zorgen ervoor dat ze succesvol kunnen schakelen tussen verschillende talen en culturen, en effectief kunnen communiceren met collega's en leidinggevenden. Laten we samen werken aan sterke communicatieve vaardigheden.

Hoe gaan we te werk?

Bij het intakegesprek verzamelen we nuttige informatie over het profiel van de kandidaat. We stellen vragen over verwachtingen en motivatie, de schoolloopbaan en behaalde diploma’s. 

Toetsen:
We vullen het intakegesprek aan met een toetsing van de Nederlandse taalvaardigheden met behulp van het ICE. Daarnaast wordt er een leerbaarheidstoets afgenomen.

Advies en vervolgtraject:
Op basis van het intakegesprek en de resultaten van de toetsen formuleert JAR Opleidingen een advies. Het taalniveau wordt bepaald volgens het Europees Referentiekader (ERK).
Tijdens een gesprek met de werkgever inventariseert JAR Opleidingen de concrete wensen en wordt, indien mogelijk, een maattraject en een duidelijke groepsindeling gemaakt.

Maatwerk:
In de taaltraining staat de praktische toepassing van het Nederlands centraal. Onderwerpen die aan bod komen, zijn onder andere: het voorstellen van jezelf, aangeven wanneer je iets niet begrijpt, en informeel praten met collega’s.

Nu een afspraak maken? Mail ons 
Of bel direct met Noortje Overbeek:
06 - 46 33 80 09 of 072 - 512 8222

Informatie

Voor meer informatie, aanmelding voor een gratis proefles of om u in te schrijven:

Bel ons op
06 - 46 33 80 09
072- 51 28 22 2

of mail naar
post@jaropleidingen.nl

Het aanmeldingsformulier invullen.