Online cursussen Nederlands

Volg ons nu op

NT2 oefenmateriaal vanaf A1

Spreekt u nog (bijna) geen Nederlands? Wilt u Nederlands leren? Of gewoon graag oefenen? Hieronder vindt u oefeningen A1 niveau die u kan maken. Heeft u nog ideeën voor ons, dan horen wij het graag!

We maken iedere week nieuwe erbij. Sommige gratis en sommige voor een klein prijsje, maar dan wel voor eeuwig in je bezit en met de antwoorden erbij! We doen niet aan een abonnement. Je kunt het gewoon downloaden en het blijft dan eeuwig in je bezit. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je het gaat kopiëren en uitdelen. Verwijs iedereen gewoon naar de pagina of laat een berichtje achter.

flashcards tegenstellingen

Tegenstellingen

Onze downloadbare Flashcards over tegenstellingen

Zoek je een effectieve manier om tegenstellingen te leren en te onderwijzen? Onze downloadbare flashcards zijn ideaal voor in de klas!

Waarom Flashcards?

 • Visueel leren: Afbeeldingen gekoppeld aan tegenstellingen.
 • Gemak: Eenvoudig te downloaden en te printen.
 • Interactief: Leuk voor quizzen en groepsactiviteiten.
 • Flexibel: Voor beginners en gevorderden.

Inhoud

 • Uitgebreide Dekking: 30 tegenstellingen, van basis tot gespecialiseerd.
 • Gedetailleerd: Duidelijke afbeeldingen en namen.
 • Gestructureerd: Printbaar.

Downloaden
Direct beschikbaar in PDF-formaat op onze website.

Waarom onze Flashcards?
Informatief, visueel aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk, voor beter begrip en prestaties.

Bestel nu
Verbeter vandaag nog jouw kennis of die van jouw team met onze flashcards!

Flashcards gereedschappen

Gereedschappen Techniek

Onze Downloadbare Flashcards over Gereedschappen voor de Technische Sector

Zoek je een effectieve manier om gereedschappen te leren en te onderwijzen? Onze downloadbare flashcards zijn ideaal voor de technische sector!

Waarom Flashcards?

 • Visueel leren: Afbeeldingen gekoppeld aan namen en functies.
 • Gemak: Eenvoudig te downloaden en te printen.
 • Interactief: Leuk voor quizzen en groepsactiviteiten.
 • Flexibel: Voor beginners en gevorderden.

Inhoud

 • Uitgebreide Dekking: 120 gereedschappen, van basis tot gespecialiseerd.
 • Gedetailleerd: Duidelijke afbeeldingen en namen met lidwoorden.
 • Gestructureerd: Dubbelzijdig printbaar. 

Downloaden

Direct beschikbaar in PDF-formaat op onze website.

Waarom Onze Flashcards?

Informatief, visueel aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk, voor beter begrip en prestaties.

Bestel Nu

Verbeter vandaag nog jouw kennis of die van jouw team met onze flashcards!

thema boek vaderdag

Vaderdag thema boek

 Vier Vaderdag: Ontdek Ons Themaboek voor Vaderdag! 

NT2-leerders en docenten, laat je inspireren door onze meeslepende themaboek ter ere van Vaderdag, speciaal ontworpen om de taalvaardigheid te verbeteren terwijl je de waarde van vaderliefde viert! Ons boek biedt een unieke en boeiende manier om de taal te leren en tegelijkertijd de band tussen vaders en kinderen te vieren. 

Spreekwoorden

Spreekwoorden NT2

Het NT2 spreekwoorden biedt u een verfrissende en verrijkende leerervaring naast de lessen. U zult ontdekken dat leren en plezier hand in hand gaan. De download bevat een gevarieerd scala aan oefeningen die specifiek gericht zijn op het versterken van uw taalvaardigheid in het Nederlands.

Wat maakt het NT2 spreekwoorden zo uniek? Het is speciaal ontworpen om aan uw behoeften als NT2-leerder te voldoen. Het boek is zorgvuldig samengesteld op basis van uw A1 – A2 niveau, waardoor het de juiste uitdaging biedt zonder overweldigend te zijn. Bovendien kunt u het boek op uw eigen tempo en op een zelfstandige manier doorwerken, waardoor het perfect is voor zelfstudie tijdens de zomervakantie of naast de lessen.

Schrijfboekje

Schrijfboek

Wil je jouw schrijfvaardigheden beter oefenen? Wil je schrijfvaardigheid meer aan bod laten komen in je klas? Dan is dit boekje iets voor jou! Download nu het schrijfboek voor niveau A1.

Een boek van 40 pagina’s gemaakt voor A1 – A2 niveau met allerlei verschillende oefeningen. Vraagzinnen maken, vraagwoorden invullen, zinnen beantwoorden, 2 zinnen maken, zinnen met tijd schrijven, zinnen afmaken, zinnen in verleden tijd zetten en zelf zinnen maken en nog veel meer!

Investeer in je schrijfvaardigheid in het Nederlands en vergroot je zelfvertrouwen met dit Schrijfboek. Download het boek vandaag nog en begin aan jouw reis naar beter schrijven in het Nederlands!De antwoorden zitten erbij en je mag de downloadt houden. Geen abonnement alleen een eenmalige betaling.

Spreekoefeningen

Acht spreekoefeningen

De acht spreekoefeningen bieden u een verfrissende en verrijkende leerervaring tijdens de lessen. U zult ontdekken dat leren en plezier hand in hand gaan. De download bevat een verschillend aantal thema’s die specifiek gericht zijn op het versterken van uw spreekvaardigheid in het Nederlands.

Wat maakt de acht spreekoefeningen zo uniek? Het is speciaal ontworpen om aan uw behoeften als NT2-leerder te voldoen. De download is zorgvuldig samengesteld op basis van uw A1-niveau, waardoor het de juiste uitdaging biedt zonder overweldigend te zijn. Bovendien kunt u de spreekoefeningen op uw eigen tempo en op een zelfstandige manier doorwerken, waardoor het perfect is voor zelfstudie na de lessen.

1
2

Informatie

Voor meer informatie, aanmelding voor een gratis proefles of om u in te schrijven:

Bel ons op
06 - 46 33 80 09
072- 51 28 22 2

of mail naar
post@jaropleidingen.nl

Het aanmeldingsformulier invullen.