Header cursus 6.1680x400x1

Volg ons nu op

Nederlands niveau verhogend

Het is als inwoner van Nederland een nuttige investering om de Nederlandse taal te leren. Het spreken van de Nederlandse taal maakt de communicatie zowel zakelijk als in het dagelijks leven makkelijker. Onze cursus Nederlands niveau verhogend wordt afgestemd op niveau en wensen. Gaat u het Nederlands gebruiken in sociale situaties (privé) of heeft u het nodig binnen uw werkfunctie(zakelijk)?

Een blik van onderwerpen die tijdens de training aan de orde komen:

  • Taalvaardigheden (schrijven, spreken, lezen, luisteren)
  • Opbouw of uitbreiden van de woordenschat (afgestemd op uw branche)
  • Grammaticale kennis
  • Spreekvaardigheid ( sociale gesprekken, zakelijke gesprekken, verbeteren van communicatie met Nederlandse collega’s
  • Nederlandse gewoontes en gebruiken

We hebben verschillende cursussen

  • Avond cursussen
  • Cursussen overdag
  • Online cursussen
  • Priveles
  • Incompany trainingen

Beheers je het Nederlands voor een deel maar niet voldoende? En heb je in het dagelijks leven, bijvoorbeeld in je werk, last van je taalniveau? Dan kun je in deze groep je Nederlands verbeteren.

We werken aan het vergroten van je woordenschat en aan het verbeteren van je kennis van de grammatica. Dit traject wordt afgerond met een toets op het niveau A 2 of B 1.

Intakegesprek

Voor de start van de training hebben we een intakegesprek. In dat gesprek bekijken we aan de hand van een toets welke kennis je al hebt en wat je nog moet leren. Ook kun je dan aangeven op welke dagen en tijden je het liefst de lessen volgt. Op basis van dit gesprek maken wij voor jou een lessenplan en een offerte.

Ook bespreken we de manier waarop je jouw training kunt betalen. En als je wilt, helpen we je bij het aanvragen van een lening bij DUO om de kosten te financieren.

Persoonlijke aanpak

JAR Opleidingen kiest voor een zeer persoonlijke aanpak. Dan bereik je de beste resultaten. Tijdens jouw training bekijken we regelmatig met jou hoe het gaat en of er misschien iets moet worden aangepast. Om iedereen zo goed mogelijk te begeleiden, werken we in kleine groepen van tien tot twaalf cursisten. De methode die we volgen, hangt af van jouw persoonlijke leerbehoefte.

Kosten

De kosten van de cursus  zijn per cursist verschillend. Het is afhankelijk van het aantal uren dat je les krijgt en of je groepsles krijgt of privéles. Het gemiddelde traject duurt 1 jaar( 40 weken les met 9 lesuren gemiddeld per week).

De prijs voor de groepslessen bedraagt meestal € 17,00 per uur. Boekengeld € 300,-
Privé lessen kosten € 90,- per uur.
Deze prijzen zijn exclusief boekengeld en examenkosten.

Wij maken graag een persoonlijk voorstel voor jou met een overzicht van de kosten.

Informatie

Voor meer informatie, aanmelding voor een gratis proefles of om u in te schrijven:

Bel ons op
06 - 46 33 80 09
072- 51 28 22 2

of mail naar
post@jaropleidingen.nl

Het aanmeldingsformulier invullen.