Volg ons nu op

Subsidies voor bedrijven

Elke organisatie maakt plannen. Bijvoorbeeld om de veiligheid, de duurzaamheid, de kwaliteit of de efficiency te verbeteren.

En elk plan, groot of klein, moet gecommuniceerd worden. Hoe vind je draagkracht voor die nieuwe plannen als niet iedereen de Nederlandse taal machtig is. Zodra je weet waar het probleem zit, kun je het probleem aanpakken.

Er zijn verschillende mogelijkheden met betrekking tot subsidies. Het verschilt per sector welke subsidie je kunt aanvragen.

Voor de schoonmaakbranche is er de RAS-subsidie. Voor iedere schoonmaker is het van belang om de Nederlandse taal goed te beheersen. De werkgever kan een bijdrage ontvangen van maximaal € 3.500 per traject per deelnemer. Lees meer over de subsidie op de RASwebsite

De Tel mee voor Taal subsidie kan per 1 januari 2023 weer aangevraagd worden. Met deze subsidie worden werkgevers ondersteund om hun medewerkers een taal/rekentraject aan te bieden. Lees er hier meer over.

SLIM subsidie staat voor een Subsidieregeling Leren en Ontwikkelen In het MKB en vergoedt een groot deel van de kosten die je als organisatie maakt om de kennis en vaardigheden van werknemers actueel te houden. 

Het bedrijfsleven is continu in ontwikkeling, en om succesvol te blijven moeten je medewerkers mee ontwikkelen. Het is dus belangrijk om je medewerkers mee te laten groeien richting de toekomst. De SLIM-regeling kan een groot deel van deze kosten dekken.

Wij helpen u graag bij de aanvraag of het verstrekken van informatie. Bel gerust met 072 - 512 8222 of neem contact op met Noortje van Loon 06 - 46338009

Informatie

Voor meer informatie, aanmelding voor een gratis proefles of om u in te schrijven:

Bel ons op
06 - 46 33 80 09
072- 51 28 22 2

of mail naar
post@jaropleidingen.nl

Het aanmeldingsformulier invullen.