Header over jar 3.1680x400x1

Volg ons nu op

Zelfstandig taleninstituut JAR Opleidingen

JAR Opleidingen is een zelfstandig taleninstituut met vestigingen in Alkmaar, Heerhugowaard en Castricum, in 2001 opgericht als familiebedrijf. We zijn gespecialiseerd in Taaltrainingen aan hen die Nederlands niet als moedertaal hebben en bieden alle NT2 cursussen, van alfabetisering en inburgering tot en met deelname aan het staatsexamen NT2 programma 1 en 2.

Ervaren NT2 docenten

Onze NT2 cursussen worden gegeven door circa 15 enthousiaste en gecertificeerde NT2 docenten met een gespecialiseerde opleiding Nederlandse als tweede taal en met ruime praktijkervaring. Onze locaties zijn voorzien van moderne hulpmiddelen, waaronder computers, whiteboard, enzovoort.

Samenwerking met gemeentes en bedrijven

JAR opleidingen ondersteunt mensen die uit het buitenland komen bij het leren van de Nederlandse Taal en bij de inburgering in de Nederlandse samenleving. Dankzij de taalstage die onze cursisten kunnen volgen, komen zij gemakkelijker aan werk. Op dit gebied kan JAR Opleidingen bogen op een langdurige samenwerking met gemeentes en bedrijven. 

Studiefinanciering voor NT2 cursus

DUO leent alleen geld voor een studie of cursus als u uw NT2 cursus volgt bij een school met het Blik op Werk keurmerk. JAR Opleidingen heeft dit keurmerk sinds 2007.

Waarom kiezen voor JAR Opleidingen?

Lees hier de voordelen van kiezen voor JAR Opleidingen 

Informatie

Voor meer informatie, aanmelding voor een gratis proefles of om u in te schrijven:

Bel ons op
06 - 46 33 80 09
072- 51 28 22 2

of mail naar
post@jaropleidingen.nl

Het aanmeldingsformulier invullen.