Header over jar 1.1680x400x1

Volg ons nu op

Blik op Werk keurmerk

Blik op werk 380px.380x380x1

JAR Opleidingen is in het bezit van het Keurmerk Blik op Werk. Dat betekent dat we door de overheid erkend zijn als een gekwalificeerd taleninstituut.

Blik op Werk heeft een eisenpakket samengesteld dat geldt voor alle opleidingsinstituten die in het bezit zijn van het keurmerk.

Hierbij hoort bijvoorbeeld zijn een tevredenheidsonderzoek onder zowel cursisten als opdrachtgevers. Ook wordt gekeken naar het slagingspercentage in vergelijking met de andere aanbieders. En verder telt de score in het tevredenheidsonderzoek en de mate waarin de procedures en administraties op orde zijn. De school wordt elk jaar gecontroleerd door een onafhankelijk bureau. Het bureau adviseert Blik op Werk en Blik op Werk beoordeelt vervolgens of het keurmerk wordt verleend of verlengd.

Doel van het keurmerk is om een goede kwaliteit te borgen, waardoor ook DUO de zekerheid heeft dat het om een kwalitatief goede opleiding gaat.

8,6 voor JAR Opleidingen 

Nadat u een inburgeringscursus of een cursus voor het Staatsexamen heeft gevolgd bij via JAR opleidingen wordt u gebeld voor een tevredenheidsonderzoek of u krijgt via de e-mail een vragenlijst toegestuurd. Aan uw antwoorden kan Blik op Werk zien hoe tevreden u bent over de NT2 cursus. Uw antwoorden zijn geheim. Ook JAR Opleidingen weet niet welke antwoorden u heeft gegeven. Alle uitslagen samen vormen het cijfer voor klanttevredenheid. De school moet minimaal een 6,5 hebben om het keurmerk te krijgen en te houden. JAR Opleidingen scoort een 8,6

Informatie

Voor meer informatie, aanmelding voor een gratis proefles of om u in te schrijven:

Bel ons op
06 - 46 33 80 09
072- 51 28 22 2

of mail naar
post@jaropleidingen.nl

Het aanmeldingsformulier invullen.